In de spotlight: TEDx Tilburg

Ik dacht eerst dat het een grapje was, maar het was toch echt zo. Ik ben met mijn visie opgevallen bij TEDx. Dit jaar wordt in Tilburg een TEDx evenement georganiseerd met als thema ‘connecting the curious’. Ze waren geïntrigeerd door mijn zienswijze en hebben me uitgenodigd om te komen spreken. TED is een wereldwijd fenomeen en TEDx zijn de locale evenementen die uit naam van TED worden georganiseerd. Uit 80 sprekers zijn 16 kandidaten gekozen die mogen pitchen. De ‘Pitch day’ is op 16 februari. Daar zullen 12 sprekers worden gekozen voor het uiteindelijke event. Wanneer het eigenlijke event zal plaatsvinden weet ik nog niet. Maar ga ik jullie uiteraard laten weten zodra het duidelijk is. De kaarten voor de Pitch day waren binnen no time uitverkocht. Ben benieuwd hoe dat zal gaan met de main event. Nu eerst mijn pitch gaan verfijnen en me laten inspireren door anderen met hun eigen visie op de pitch day. Ik houd jullie op de hoogte!